0726.595.021 office@avocat-titueugen.ro
Malpraxis medical
Credeti ca sunteti victima unui caz de malpraxis medical? 
 
Malpraxisul este o forma de raspundere civila care intervine atunci cand un cadru medical incalca anumite reguli de conduita stabilite de lege sau de corpul profesional producand un prejudiciu unei persoane. 
 
Pentru a putea raspunde la intrebarea de mai sus trebuie sa verificati daca indepliniti urmatoarele conditii:
 
1. Dvs sau o persoana apropiata ati fost supus unei interventii medicale si ati suferit in urma acesteia un prejudiciu.
 
2. Medicul care a efectuat interventia medicala a savarsit o fapta ilicita, constand in incalcarea unei reguli de conduita profesionala.
 
3. Sa existe o legatura de cauzalitate intre prejudiciul pe care dvs l-ati suferit in urma interventiei medicale si fapta ilicita a  medicului, respectiv inscrisuri medicale din care rezulta legatura directa de cauzalitate.
 
4. Fapta medicului care a efectuat interventi sa fie savarsita cu vinovatia ceruta de lege si sa nu fi existat vreunul dintre cazurile care il exonereaza de aceasta raspundere. 
 
Pentru a afla daca va incadrati in aceasta situatie, ne puteti contacta oricand pe chat sau la numerele de telefon afisate pe site. 
Servicii juridice acordate clientilor din tara si strainatate:
Drept civil
De mentionat este faptul ca dreptul civil nu reglementeaza toate raporturile patrimoniale si nepatrimoniale din societate. Si alte ramuri de drept au obiectul format din raporturi patrimoniale si nepatrimoniale,...
Drept penal
Asigura consultanta, reprezentare in instanta, redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice in domeniul dreptului penal, redactari si certificari acte constitutive pentru infiintare de societati...
Drept contraventional
Fie ca aceasta hotarare sa va fie de un real folos - amenda de 10.000 Lei transformata in avertisment de catre Judecatoria Mizil ramasa irevocabila prin respingerea recursului de catre Tribunalul Prahova. SENTINTA...
Contacteaza-ne acum: