0726.595.021 office@avocat-titueugen.ro
Speta 08

Pe rol pronuntarea recursului civil de fata, formulat de recurentii - parati M.G. si M.I., impotriva sentintei civile nr. 15423/22.05.2006 pronuntata de Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, in contradictoriu cu intimatii - reclamanti C.A., B.N. si intimatul - chemat in garantie Primaria Municipiului Bucuresti.

Dezbaterile in fond si sustinerile orale ale partilor au fost consemnate in incheierea de sedinta din data de 11.06.2007, incheiere ce face parte integranta din prezenta decizie civila, cand tribunalul, avand nevoie de timp pentru a delibera si pentru a da posibilitatea partilor sa depuna concluzii scrise a amanat succesiv pronuntarea la data de 18.06.2007, respectiv la data de azi, 25.06.2007 cand, in aceeasi compunere, a decis urmatoarele:

Tribunalul in numele legii decide:

- Admite recursul formulat de recurentii - parati M.G. si M.I. in contradictoriu cu intimatele - reclamante C.A. si B.N. si cu intimata - chemata in garantie Primaria Municipiului Bucuresti impotriva sentintei civile nr. 11254/125.2005.

- Modifica in tot sentinta civila recurata, in sensul ca:

- Admite exceptia inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata.

- Respinge cererea de chemare in judecata ca inadmisibila.

- Obliga intimatele - reclamante la plata catre recurentii - parati a sumei de 1210,15 lei cu titlu de cheltuieli de judecata.

- Dispune darea in debit a intimatelor - reclamante cu suma 1420 lei taxa judiciara de timbru si 5 lei timbru judiciar, reprezentand timbrajul aferent cererii de chemare in judecata.

- Irevocabila.

- Pronuntata in sedinta publica, azi, 25.06.2007.

Servicii juridice acordate clientilor din tara si strainatate:
Drept civil
De mentionat este faptul ca dreptul civil nu reglementeaza toate raporturile patrimoniale si nepatrimoniale din societate. Si alte ramuri de drept au obiectul format din raporturi patrimoniale si nepatrimoniale,...
Drept penal
Asigura consultanta, reprezentare in instanta, redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice in domeniul dreptului penal, redactari si certificari acte constitutive pentru infiintare de societati...
Drept contraventional
Fie ca aceasta hotarare sa va fie de un real folos - amenda de 10.000 Lei transformata in avertisment de catre Judecatoria Mizil ramasa irevocabila prin respingerea recursului de catre Tribunalul Prahova. SENTINTA...
Contacteaza-ne acum: